צו מבנה מסוכן
לא פעם וועדי בניינים ואנשים פרטיים מקבלים צו מבנה מסוכן המורה על פינוי מי מהמבנים שמטים לנפול. זהו צו המורה על פינויו בהקדם של מבנה כזה, ואשר יש להתייחס אליו כאל צו בית משפט עליו חלים החוקים הרלוונטיים.
צו מבנה מסוכן
אז איך מתמודדים עם צו מבנה מסוכן? איך אפשר להימנע מפירוקו של כל המבנה וכמה זמן ניתן להפוך את הקערה על פיה? על כל אלה, נביא במאמר חשוב זה, שייתן לנו את כל האינפורמציה הרלוונטית לנושא.
מהו מבנה מסוכן?
מבנה זה, בא כדי להתריע על המשך פעילותו של בניין או מבנה רעוע שיכול להוות בעיה לשלום הציבור. מצב זה הוא מוכר מאוד בכל רשות והם מתייחסים עליו בשיא החומרה האפשרית.
כך, הם יכולים לאכוף כל בעיה של מבנה שאינו עומד בתקנים הרלוונטיים של אותה הרשות אבל גם במקרים אלה, יש מה לעשות כדי להימנע מפירוקו של המבנה המדובר. בואו נרחיב על כך..
התמודדות עם צו פירוק ומבנה מסוכן
גם במקרים של קבלת צו לפירוק מבנה, תוכלו להיערך לכך ולהביא מהנדס מקצועי שיידע את הרשויות על היתכנותו של מבנה מסוים ועל המשך קיומו. זאת כמובן, בכפוף לתנאים הרלוונטיים המתירים את המשך קיומו של המבנה המסוכן.
כמה זמן אפשר לקבל את האישורים לאי פירוק מבנה?
לכל בעיה של מבנה רעוע יש את הפרוצדורה שלו וכך, גם הזמן שייקח עד אשר יוגש לרשויות רשימת ההליכים המאשרים את המשך קיומו של המבנה.
אסור להמעיט בערכה של סכנה שיכולה לבוא במקרים אלה, אלא להבין את החשיבות הרבה הטמונה בה ולהיערך לכך בהקדם האפשרי באופן הכי מקצועי שיש.