תביעה נגד רופא שיניים
רשלנות רפואית איננה עניין נדיר, גם רופאים עלולים לטעות ונשאלת השאלה, מהו הנזק הנגרם למטופל? אנשים רבים אינם יודעים אפילו אל מי לפנות, כאשר קיימות שתי אפשרויות: תביעה בבית המשפט עם סיוע של עו"ד, או שניתן גם לנקוט בצעד אחר – הגשת תלונה הן למשרד הבריאות והן להסתדרות רופאי השיניים.
מצב רפואת השיניים בארץ
במדינת ישראל טיפולי שיניים יקרים מאוד, ישנם אנשים המבצעים את הטיפולים אצל רופאים פרטיים או במרפאות השיניים של קופות חולים ורצוי להשוות עלויות. על כל מקרה, למרות ביטוח בריאות לכל אזרח, יש לשלם סכומים גבוהים בעבור הטיפולים.
מדוע לרופאים פוליסת ביטוח רשלנות רפואית?
לרופאים רבים במדינת ישראל יש פוליסת ביטוח רשלנות רפואית. כלומר, כאשר נגרם נזק למטופל, הרי בסופו של דבר הרופא גרם לכך. כאשר מגישים תביעה משפטית ומוכח הקשר בין הנזק הבריאותי להתנהלות הרופא, המטופל יפוצה כספית.
מה לעשות כאשר נגרם נזק לשיניים?
גרימת נזק לשיניים אף עלולה להיות מסוכנת, וזה קורה לא פעם גם מכיוון שהטכנולוגיות בתחום התפתחו, ולמרות זאת עדיין טיפולי שיניים דורשים מיומנות וניסיון מצד הרופא. אם החלטתם להגיש תביעה נגד רופא שיניים בגין שתלים שנכשלו למשל, חשוב לדעת כי בתי המשפט מתייחסים לכל מקרה במלוא הרצינות.
אל מי פונים?
אם ברצונכם להגיש תביעה נגד רופא שיניים, יש לפנות לעו"ד בעל ניסיון וידע בתחום הרשלנות הרפואית באתר http://www.lkh.co.il. בעזרת עו"ד מגישים תביעת נזיקין בבית המשפט.
מהי מטרת התביעה?
כל מי שנפגע מרשלנות רפואית ונגרמו לו נזקים, ראוי לקבל פיצוי הולם בשל רשלנות הרופא. בכדי לנקוט בצעד זה, יש להיעזר בשירותיו של עו"ד בעל ניסיון מוכח והצלחות משפטיות, עם הסיוע שלו תוכלו אף לקבל פיצויים מאוד גבוהים, תלוי במידת הנזק שנגרם לכם.