מחיקת פסקי דין
בחלק זה נדון במחיקת פסקי דין. נבחן את הדרכים השונות שבהן פסקי דין נמחקים, וכיצד למחיקות אלו יכולות להיות השפעה על אנשים.
מחיקת פסקי דין הופכת חשובה יותר ויותר מכיוון שהמדיה החברתית הפכה לפלטפורמה מרכזית עבור אנשים לחלוק את דעותיהם. ניהול מוניטין מקוון הוא תהליך של ניהול מוניטין של מישהו באינטרנט על ידי שליטה באיזה מידע עליו מתפרסם באינטרנט. ניתן לעשות זאת באמצעות מחיקת פוסטים שליליים או לא רצויים, או על ידי תגובה לפוסטים של אחרים בצורה מתאימה.
אבל מה אם נוכל למחוק פסקי דין?
פסקי דין נמחקים לעתים קרובות באמצעות צורה כלשהי של ענישה או מערכת תגמול. השיפוט מתוגמל במשהו רצוי אם הוא תואם את הציפיות של האדם, או נענש במשהו לא רצוי אם הוא לא תואם את הציפיות שלו – בדרך כלל בצורה של לחץ או בושה מאחרים שחולקים את אותן ציפיות.
פסקי דין הם לא תמיד דבר טוב. לפעמים, אנחנו צריכים להיפטר מהם כדי לשפר את המוניטין שלנו באינטרנט, קראו באתר NameCleaner עוד בנושא.
זו הסיבה שהרעיון של מחיקת פסקי דין כל כך מושך, את מי שזקוק לזה.
איך זה עובד?
הדבר הראשון שצריך לקרות הוא שאנחנו צריכים לזהות את פסק הדין המדובר ואז להחליט מה יש בו שכל כך מפריע לנו. לאחר שהדבר נעשה, נוכל להחליט איזו שיטה תהיה היעילה ביותר – האם מדובר בטכניקה כמו ניהול מוניטין באינטרנט או תשלום “דמי כופר” לאתרים המפרסמים.
ניהול מוניטין מקוון הוא שירות המסייע לאנשים לנהל את המוניטין המקוון שלהם. ניתן להשתמש בו כדי להסיר כל תוכן שעלול להשפיע לרעה על המוניטין המקוון של האדם. השירות יכול לשמש גם לניטור וניהול הנוכחות המקוונת של האדם.
הצעד הראשון בניהול המוניטין המקוון של האדם הוא לדעת איזה תוכן צריך להסיר. לדוגמה, מישהו עשוי לרצות להסיר כל פוסט אישי באתרי מדיה חברתית כמו פייסבוק או טוויטר שאינם מתאימים לצפייה ציבורית.